Свято випускників 9 класу

2016-06-08

Сьогодні на вулиці буяє зеленню і цвітом літо, прийдешній день несе нове і невідоме життя. Час змінює все, що оточує нас. Довга життєва дорога людини нелегка і мінлива. Та всім неодмінно світитиме далеким вогником, оповитим солодким, стискаючим серце спогадом — дитинство і юність. 08.06.2016р. у затишному залі Новоукраїнської гімназії №7 зібралися вчителі, батьки, гості , щоб привітати гімназистів 9 класу з отриманням першого документу про освіту – свідоцтвом про закінчення основної школи.

9 років проминуло. 25 дівчат і хлопців стають на стежину дорослого життя. Для когось це остання лінійка в стінах рідного закладу, а хтось продовжуватиме навчання в гімназії. Директор гімназії Тоток Т.В. привітала всіх присутніх , урочисто вручила документи про освіту та грамоти випускникам, побажала їм на шляху до нових знань зустрінути свій корабель з пурпуровими вітрилами віри, надії, терпіння, упевненості й любові. Зі словами привітань виступили перші вчителі та класний керівник Гнатенко С.П.,які побажали своїм вихованцям любити життя, шанувати кожен день, бути гідними громадянами своєї держави. Батьки звернулися до дітей зі словом – заповітом.

На святі звучали пісні, випускники висловлювали слова вдячності вчителям – предметникам: «Велике спасибі хочеться сказати вам, шановні вчителі! Це ж завдяки вашим старанням, сумлінню і витримці ми досягли перших результатів у своєму життя». Слова подяки за щасливе дитинство , юність звучали для найрідніших людей у світі – батьків.

Попереду в наших випускників цікаве життя, а воно ніколи не буває легким. Хай вони будуть готові до будь - яких випробувань, будуть у житті чуйними, чесними, порядними людьми, людьми потрібними іншим.

/Files/images/9_klas/P6080414.JPG

/Files/images/9_klas/P6080416.JPG

/Files/images/9_klas/P6080413.JPG

/Files/images/9_klas/P6080412.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi