• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відвідування персональної виставки юного художника Новоукраїнщини Сергія Русіна

Відвідування персональної виставки юного художника Новоукраїнщини Сергія Русіна

2016-06-09

/Files/images/a-_vistavka/P6060398.JPG

09.06. 2016 року учні Новоукраїнської гімназії №7 відвідали персональну виставку юного художника - учня Рівнянської ЗШ Русіна Сергія . Директор краєзнавчого музею Гаращенко М. О. провів цікаву та змістовну екскурсію, під час якої познайомив гімназистів із життєвим шляхом молодого художника, його досягненнями та розповів про види живопису, представлені на виставці.

Твори художника виконані на високому рівні, кожна картина чи плакат має свою історію, настрій, вишуканість та довершеність. Учні 1 – 4 класів Новоукраїнської гімназії та вчителі були вражені : майбутній художник уже зараз чітко відчуває декоративні і емоціонально-експресивні можливості кольору. Сергій – обдарований художник, його твори досить лаконічні і в той же час життєво переконливі. Його твори — це казка, у якій живе гармонія і щастя, спогади метеликів і радість соняхів, мрії та подих вітру. Тут на кінчику пензлика грає музика і посміхаються трави, а квіти чарують щедрістю відтінків та соковитістю кольору. Райдужні переливи фарб дарують сонячну посмішку, в яку закохується кожен, хто хоча б раз відвідав виставку, незалежно від віку. Багато хто не вірить, що такі дорослі роботи створено 13 – річним хлопчиком.

«Найбільший тріумф художника, - писав відомий французький живописець Ежен Делакруа, - коли він змушує мислити і відчувати ...». Це висловлювання цілком доречне щодо робіт Сергія Русіна. Учні, вчителі Новоукраїнської гімназії №7 висловили багато теплих слів з побажаннями подальших творчих успіхів юному художнику.

/Files/images/a-_vistavka/P6060400.JPG

/Files/images/a-_vistavka/P6060399.JPG

/Files/images/a-_vistavka/P6060397.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi