День партизанської слави

2016-09-22

22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави, як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з нацистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Другої світової війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від нацистських загарбників.
У Новоукраїнському НВК пройшли заходи до вшанування Дня партизанської слави:
- У шкільному музеї були проведені уроки мужності. Мета яких: розширити знання учнів про партизанський рух в Україні, героїв партизанського руху, відкарбувати в їхній пам'яті імена найвідоміших діячів партизанського руху; розвивати вміння виступати із повідомленням перед аудиторією, образне мислення, артистичні здібності в декламуванні поезій; сформувати в учнів інтерес і повагу до історичного минулого нашої Батьківщини; виховувати патріотичні почуття, гуманізм, любов до України, пошану до тих, хто боровся за батьківщину.
- Учнівський парламент підготував шкільну газету «Славетні імена», присвячену Дню партизанської слави.
- Була підготовлена тематична виставка книг, вирізок з газет, малюнків та портретів.
- Крім того, учні 5-6кл. відвідали бібліотечний урок, присвячений партизанському руху.
Йшли селом, йшли селом партизани,
По землі українській, невільній землі.
І у кожного зброя була за плечами,
І у кожного смуток і біль на чолі. /Files/images/partizani/P9300744.JPG
/Files/images/partizani/P9290734.JPG/Files/images/partizani/P9290736.JPG/Files/images/partizani/P9290723.JPG/Files/images/partizani/P9290698.JPG/Files/images/partizani/P4210139.JPG/Files/images/partizani/P4210141.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi