• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Об’єднаймось заради безпеки, об’єднаймось проти СНІДу!

Об’єднаймось заради безпеки, об’єднаймось проти СНІДу!

2016-12-01

У Новоукраїнському НВК 1 грудня відбулося ряд заходів, присвячених Дню боротьби зі СНІДом: акція "Червона стрічка", виховний захід "Об'єднаймось заради безпеки, об'єднаймось проти СНІДу!" для учнів 10-11кл., переглянуто відеоматеріали "Діти проти СНІДу" (6-9кл.), учнівським парламентом підготовлено шкільну газету "Захистімо себе від СНІДу". Мета яких: ознайомити учнів із достовірною науковою інформацією про ВІЛ / СНІД; висвітлити шляхи передачі ВІЛ; сформувати вміння толерантного поводження до ВІЛ – позитивних людей; учити вирішувати проблеми разом; формувати спільно проект «Наш внесок у боротьбу з ВІЛ/ СНІДом»; виховувати почуття колективізму, співчутливості, бажання розрадити та допомогти.

Адже останнім часом проблема поширення ВІЛ – інфекції у світі набула масштабів епідемії, і Україна, на жаль, не є винятком у загальному епідеміологічному просторі.

За даними національних експертів та Всесвітньої організації охорони здоров’я, кількість людей, що живуть з ВІЛ / СНІДом в Україні, на сьогодні може перевищувати 400000 осіб.

Утім, досі багато хто вважає, що ця проблема не торкнеться його особисто. А тим часом жодна людина у світі не застрахована від зараження вірусом імунодефіциту людини. СНІД загрожує нам усім, тому що не визнає ніяких кордонів: статі, віку, національності, професії, віри і соціального статусу. Епідемія ВІЛ / СНІДу стосується всіх: багатих та бідних, дорослих та дітей, чоловіків та жінок.

Викликає занепокоєння той факт, що в Україні стрімко поширюється ВІЛ - інфекція саме серед молоді./Files/images/snd/PC011252.JPG/Files/images/snd/PC011255.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi