• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання міського методичного об'єднання вчителів іноземних мов.

Засідання міського методичного об'єднання вчителів іноземних мов.

2017-02-24

24 лютого 2017 року на базі Новоукраїнського НВК – гімназії «Лідер» відбулося засідання міського методичного об'єднання вчителів іноземних мов.

У ході семінару було представлено досвід роботи вчителя німецької мови Усової Наталії Миколаївни ( для цього було використано онлайн застосунок “SWAY”), а також вчитель представила фрагмент уроку в шостому класі на тему « Їжа». Завдання запропоновані на уроці були нестандартними та захоплюючими ( перевірка прослуханого тексту з картками Plickers, лексична гра на Learning Apps, запальна пісня для релаксації).Учні сьомого класу та вчитель англійської мови Яковлева Лариса Миколаївна запросили гостей на урок про “Love Stories”: незабутня романтична історія між звичайною дівчинкою та комп'ютером, граматична гра на грошову винагороду та міні-проект складання сюжету історії, використовуючи іграшки з Кіндерів – і, урок промайнув непомітно як для учнів так і для гостей. На завершення зустрічі вихованці Лариси Миколаївни приготували для своїх відвідувачів невеличкі подарунки – побажання кохання, взаєморозуміння, злагоди та миру англійською мовою. Після цього Яковлева Л.М. презентувала досвід своєї роботи за останні п'ять років. Ось так і добіг кінця цей зворушливий, переповнений позитивних емоцій та вражень день.Кафедра вчителів іноземних мов Новоукраїнського НВК завжди рада вітати гостей у стінах нашого навчального закладу. You are welcome! Willkommen!

/Files/images/mmo_vch_noz_mov/20170224_091808.jpg/Files/images/mmo_vch_noz_mov/20170224_103845.jpg/Files/images/mmo_vch_noz_mov/20170224_104251.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi