• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ураження струмом і не тільки в побуті!

Ураження струмом і не тільки в побуті!

2019-02-11

З появою смартфонів і Instagram популярність селфі (автопортрету на камеру), істотно зросла серед молоді. Мода на красиві “сєбяшки” настільки заполонила суспільство, що заради знімку самого себе деякі готові ризикнути всім, навіть життям.

Все частіше ми чуємо з новин про спроби молоді вразити інших нестандартним фото. Для цього вони видираються на потяги, де на них чатує смертельна небезпека. Це - ураження струмом.
"Всього від початку року травми на залізниці дістала 301 стороння особа, в тому числі, 174 – зі смертельним наслідком. За відповідний період 2017 року було травмовано 262 сторонні особи, з них 172 – загинули. Найгірше, що серед травмованих – 18 дітей віком до 16 років, з них 5 – травмовано смертельно. У 2017 році дістали травми 11 дітей, з них 5 – загинули", – йдеться у повідомленні.
Як стверджують в "Укрзалізниці", також люди гинуть унаслідок ураження електричним струмом. Від початку року травмовано 19 громадян, з них 6 – смертельно. Серед травмованих – 8 дітей віком до 16 років, з них одна дитина загинула.
Шановні батьки! Зверніть увагу на заняття Вашої дитини у вільний час.

Перша допомога при ураженні електричним струмом – інструкція до виживання за посиланням

http://nastanova.com/…/persha-dopomoga-pri-urazhenni-elektr…

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi