• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перемоги та досягнення наших вихованців

Перемоги та досягнення наших вихованців

2022-12-30

Рік 2022 – рік з присмаком війни та кольору крові. Він для кожного українця став непередбачуваним, сповненим смутком та рішучістю. Рішучістю допомогти, підтримати, перемогти.

Новоукраїнський ліцей «Лідер» не став винятком. Ми підтримує наших воїнів, збираємо кошти для ЗСУ, передаємо смаколики та плетемо маскувальні сітки. Учні нашого навчального закладу цьогоріч також продемонстрували непохитну жагу до перемог. Незважаючи на масштабні повітряні тривоги, регулярне відключення світла, змішаний формат навчання діти брали участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах, спортивних змаганнях та творчих конкурсах. Всього учні ліцею вибороли 38 призових місць : I місць — 9, ІІ – 13, ІІІ- 15 тільки у предметних олімпіадах.
І ми з гордістю називаємо їх імена. Переможцями ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад стали:
- з української мови та літератури:
I місце — Аскерова Дар’я ( 10 клас),
ІІ місце — Стеценко Влада ( 7 клас), Прижигалінська Валерія ( 1 1 клас), Шульга Анастасія ( 11 клас),
Поплавська Дарина ( 9 клас),
ІІІ місце — Герасименко Маргарита ( 7 клас), Онисько Ірина ( 8 клас), Стерпу Анастасія ( 9 клас), Лузяніна Валерія ( 10 клас), Ярушкевич Дар'я ( I I клас)
- з історії :
ІІІ місце - Кошель Влада ( 8 клас), Шульга Анастасія ( 11 клас)
- з правознавства:
I місце — Демянович Марина ( 9 клас)
- з трудового навчання:
I місце — Онисько Ірина ( 8 клас), ІІ місце — Рудик Анастасія ( 9 клас), ІІІ місце – Наталія Левченко (8клас).
-англ з мови:
I місце — Демянович Марина ( 9 клас), Демянович Дарина ( 9 клас), Аскерова Дар'я ( 10 клас), Шульга Анастасія (11 клас),
ІІ місце — Кошель Влада ( 8 клас), Прижигалінська Валерія ( 1 1 клас)
ІІІ місце — Рибак Олександра( 10 клас), Мамзенко Анастасія ( 9 клас).
З георафії:
ІІІ місце — Онисько Ірина ( 8 клас)
З інформаційних технологій:
І місце — Шульга Анастасія (11 клас),
ІІ — Негра Владислав ( 8 клас), Поплавська Дарина ( 9 клас), Скороход Владислав ( I I клас)
З екології
ІІІ місце — Драган Крістіна ( 10 клас), Патратій Олеся ( I I клас)
З математики:
ІІІ місце - Онисько Ірина ( 8 клас),
ІІ — Герасименко Маргарита ( 7 клас)
- з біології
I — Аскерова Дар'я ( 10 клас),
ІІ — Онисько Ірина ( 8 клас),
ІІІ — Поплавська Дар я ( 9 клас), Тараненко Анастасія ( 10 клас)
- 3 xiмii:
ІІ місце — Miкаєлян Яна ( 7 клас),
lll — Герасименко Маргарита ( 7 клас)
В листопаді 2022 року було проведено I етап Всеукраїнського конкурсу iменi Тараса Шевченка.
Переможцями цього заходу стали Прижигалінська Валерія ( 1 1 клас) i Федорчук Злата ( 6 клас). Ці учні були заявлені для участі в ІІ етапі конкурсу, де обоє зайняли І місце. Обидві роботи були надіслані для участі в ІІІ (обласному) етапі. Валерія Прижигалінська стала переможницею обласного етапу та готується до участі у ІV ( Всеукраїнському етапі конкурсу). Бажаємо успіхів!
Переможцями Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика стали:
Попок Богдан ( 5 клас), Онисько Ірина ( 8 клас), Стерпу Анастасія ( 9 клас), Лузяніна Валерія ( 10 клас),
Прижигалінська Валерія ( 1 1 клас) — І місце;
Опря Софія ( 5 клас), Ютиш Валерія ( 7 клас), Аскерова Дар'я ( 10 клас) — ІІ місце;
Федорчук Злата та Судак Данило ( 6 клас), Поплавська Дарина ( 9 клас), Ярушкевич Дар'я ( 11 клас)— ІІІ місце.
Учениця 9 класу Поплавська Дарина стала переможцем обласного конкурсу з правознавства «Амбасадори сьогодення» (ІІ місце).
Протягом І семестру 2022-2023 навчального року учні ліцею «Лідер» взяли участь в предметних конкурсах з інформатики «Бобер» ( 51 учасник) та Гринвіч ( 31учень). Результатів конкурсу Гринвіч ще очікуємо , а в конкурсі «Бобер» відмінних результатів - 28, добрих - 21 i 2 дітей отримали сертифікати учасників.
Учні ліцею стали учасниками Інтернет-олімпіад нарізних платформах. На платформі «На урок» проходила олімпіада з інформатики. В ній взяли участь 63 учні ліцею. Переможцями стали 13 учнів,8 вибороли ІІ місце і 15 ІІІ місце. 27 учнів отримали сертифікат учасника.
На цій же платформі проводився Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мова моєї країни». В ньому взяли участь 6-А та 9-Б клaciв. Учні 6-А класу Судак Данило та Фортинська Лілія отримали сертифікати учасників, а учні 9-Б класу Стерпу Анастасія – диплом І ступеня, а Бубнов Ілля та Новіков Артем – диплом ІІ ступеня.
У Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Cвіт мандрів Григорія Сковороди» учні 9-Б класу Стерпу Анастасія отримала диплом І ступеня, Яковлєва Дар’я – ІІ ступеня, а Бубнов Ілля отримав сертифікат учасника. У Всеукраїнському конкурсі «Свята в нашого народу» взяли участь 11учнів 6-А класу та 14 учнів 10-А класу. Учні Воротілова Аліна, Ткаченко Анастасія, Змеул Гліб Мамонова Дар'я, Власенко Варвара, Судак Данило, Фортинська Лілія, Федорчук Злата показали гарний результат i отримали сертифікати І ступеня. Сертифікати I ступеня також отримали учні 10-A класу: Севастьянов Володимир,Остапенко Євген, Драган Крістіна, Лузяніна Валерія, Матвійчук Аліна, Островський Максим, Сідловський Нікіта та Мироненко Констянтин. Прокопенко Анастасія, Сокирський Ілля, Трусов Данііл, Вірабян Анна-Марія отримали диплом ІІ ступеня, ІІІ ступеня – Шитєва Валерія, Бандалак Анастасія та Пасічник Ніка. А двоє учнів 6-А класу стали просто учасниками.
Наші учні також взяли участь у конкурсі «Війна за свій шлях».
Є у нас i спортивні перемоги. Учні 9-Б класу активно займаються боксом i вже мають вагомі перемоги. Стерпу Анастасія зайняла I місце в обласному чемпіонаті з боксу серед дівчат. Вона нагороджена i дипломом i грамотою I ступеня. Бубнов Ілля має диплом I ступеня за зайняте I у чемпіонаті області з боксу i грамоту управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації за зайняте ІІ в чемпіонаті області з боксу серед юніорів.
Адміністрація Новоукраїнського ліцею «Лідер» щиро дякує кожній дитині за участь і кожному вчителю, який готував переможців та учасників. Ми всі разом, кожен своїм посильним внеском, наближаємо перемогу, прославляємо Україну та український народ. Талант і творча обдарованість стають сьогодні запорукою інтелектуального розвитку країни, а також стає сприятливим фактором національного престижу.
Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi