• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сьогодні на подвір’ї Новоукраїнського ліцею «Лідер» пролунав останній дзвоник.

Сьогодні на подвір’ї Новоукраїнського ліцею «Лідер» пролунав останній дзвоник.

2023-05-29

/Files/images/2022_2023/1.jpg

Останній дзвоник приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас. Але це завжди символ нових можливостей та майбутніх починань. Тож вітаємо учнів, вчителів та випускників у цей день зі святом.

Нехай веселий дзвіночок дасть старт веселим літнім пригодам, нехай шкільні заняття, відкриті уроки, зошити і підручники залишаться на час в стороні. Бажаємо чудово провести це літо і набратися нових сил, натхнення і прагнень на наступний навчальний рік!
Дорогі випускники, передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя – дорослого життя. Ще вчора вас називали "діти – наше майбутнє". А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке нерозривно пов'язане з майбутнім нашої держави.

Колись веселий дзвінок вас зустрічав на порозі в 1 клас, а сьогодні він дзвенить в знак прощання зі школою. Прощальні хвилини завжди наповнені яскравими спогадами і щемливим сумом від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне.

Дорогі випускники! Нехай кожен з вас знайде свою дорогу в житті. Для вас в шкільних вікнах завжди буде горіти світло!

/Files/images/2022_2023/зображення_viber_2023-05-29_11-00-52-392.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi