• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар заступників директора з НВР

Районний семінар заступників директора з НВР

2014-01-25

22 січня в гімназії було проведене чергове засідання постійно-діючого семінару для заступників директора з навчально-виховної роботи закладів району. Тема семінару "Впровадження ідей В.О.Сухомлинського в практику роботи учителів гімназії". На засіданні в нестандартній формі був представлений матеріал з досвіду роботи педагогів гімназії в різних напрямках: управлінській діяльності, роботі з обдарованими дітьми та методичній роботі, екологічному та родинному вихованню, роботі початкового відділення. Вчителі - лауреати районної та обласної премій імені В.О.Сухомлинського Білявська Л.В., Каєнко О.В., Нігай О.Є.,Бандюк А.В. презентували свої творчі портрети. Була проведена серія відкритих уроків. Маємо надію, що кожен з учасників семінару відкрив для себе нову грань в діяльності нашого закладу.

/Files/images/фотографія0174.jpgСвій творчий портрет представляє учитель української мови та літератури, учитель-методист, лауреат обласної премії імені В.О.Сухомлинського Білявська Л.В. /Files/images/фотографія0177.jpgУчасники семінару/Files/images/фотографія0169.jpgЗасідання підготувала та проводить заступник директора з науково-методичної роботи Залізняк А.С.

/Files/images/фотографія0192.jpgТворчий портрет представляє учитель англійської мови, учитель-методист, лауреат районної премії імені В.О.Сухомлинського Нігай О.Є./Files/images/фотографія0182.jpgМайстер-клас проводить учитель світової літератури, учитель-методист, лауреат обласної премії імені В.О.Сухомлинського Каєнко О.В.

/Files/images/фотографія0172.jpgТворчий портрет презентує учитель англійської мови, учитель-методист, лауреат районної премії імені В.Сухомлинського Бандюк А.В.

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi