Всеукраїнська акція "Добро жменями"

2015-10-15

/Files/images/DSC07882.JPG Влітку цього року розпочалася Всеукраїнська акція "Добро жменями" по збору пластикових кришок і передачі їх для подальшого продажу. На виручені кошти виготовлятимуть протези для воїнів АТО.

У країнах Європи вже декілька років практикується такий збір пластику, там закуповують інвалідні візки чи здійснюється інша допомога людям з обмеженими можливостями. Але для нашої держави наразі є надзвичайно актуальною проблема протезування воїнів, які внаслідок поранень втратили кінцівки. Збираючи кришечки від використаних пластикових пляшок кожен із нас може долучитися до доброї справи, недарма ж акція має назву «Добро жменями», адже солдати, які захищали наш спокій потребують не лише наших добрих слів, а й добрих вчинків. До того ж дана акція має ще й екологічне спрямування, адже тепер пластик не засмічуватиме нашу землю, а буде використаний для вторинної переробки.

Акція набуває все більшої підтримки. Наші гімназисти також приєдналися до неї. Уже за тиждень збору учні початкових класів назбирали повнісіньку баклажку. Звісно старшокласники також долучилися до активної роботи. Акція продовжується, адже таких пластикових кришечок потрібно надзвичайно багато. Скажімо для виготовлення одного протезу руки необхідно приблизно 500 тисяч кришечок, а на протез ноги – 850 тисяч. Тож продовжуємо збір і просимо усіх наших учнів, батьків та знайомих брати активну участь і не забувати збирати кришечки, адже продукти в пластиковій упаковці ми вживаємо постійно і будемо вживати і надалі.

Хочеться сьогодні, у День захисника України, привітати усіх воїнів АТО, усіх чоловіків і жінок які готові жертовно захищати нашу Батьківщину від ворогів. Ми вдячні вам за вашу любов, доброту і відвагу. Ми вдячні вам за можливість спокійно жити і навчатися. Миру всім нам і надії на краще!!! Слава Україні! Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi