Вересневі зустрічі

2020-08-30

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

До початку навчального року залишилося декілька днів. Адміністрація та педагогічний колектив гімназії розуміє Вашу стурбованість стосовно початку навчального року.
Наразі ми готуємо школу до роботи в умовах адаптивного карантину та хочемо надати певні роз’яснення щодо подальшої роботи закладу освіти.
1. Діти 1 вересня всі йдуть до школи.
2. Загальношкільного заходу не буде. Лише невелике свято на подвір’ї гімназії для 1-их, 9 - 11-их класів з дотриманням усіх заходів безпеки.
3. Для інших учнів заходи відбуватимуться у класах за затвердженим графіком.
4. Велике прохання відправляти дітей до школи вчасно. Дитина повинна прибути до школи за 15 хвилин до початку уроку.
5. При вході в школу учасники освітнього процесу мають обробляти руки антисептиком.
6. Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року заборонено.
Просимо з розумінням поставитися до того, що батьки (супроводжуючі особи) не допускатимуться в приміщення школи.
7. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника при ранковій зустрічі або вчителя-предметника, у якого урок.
8. Щоденно, перед початком занять, класні керівники будуть проводити опитування учнів щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. У разі виявлення ознак захворювання здобувачів освіти тимчасово ізолюватимемо в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимемо батьків чи інших законних представників та прийматимемо узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.
9. Масковий режим для учнів забезпечують батьки, із розрахунку 1 маска – 3 години. Маски можуть бути як одноразового, так і багаторазового використання. Під час занять захисні маски можна не використовувати.
10. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу дозволяється без використання захисної маски (респіратора).
11. Під час пересування приміщеннями закладу використання захисних масок для учнів 5-11 класів та персоналу школи є обов’язкове.
12. У школі забезпечено антисептичний та дезінфекційний режим, але, за можливості, малесенький антисептик у портфель дитині про всяк випадок покладіть.
13. Батьки перед виходом із дому проводять термометрію у дитини, оцінюють стан її здоров'я та стан здоров'я самого себе. Ні в якому разі не відпускають дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ — дитина залишається вдома. До 8:30 телефоном повідомити про це класного керівника.
14. Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.
15. З розкладом дзвінків, уроків, особливостями навчання в умовах адаптивного карантину класні керівники повідомлять дітей в перший день навчання.
16. Спосіб комунікації батьки спільно із класним керівником вирішують самостійно.
17. Для отримання оперативної інформації в кожному класі створено групу батьків у Вайбер. Є група школи у фейсбуці, а також сайт школи.
18. Для того, щоб організувати харчування, є свої правила та графік. Харчування дітей здійснюватиметься згідно з новими вимогами безпеки. Для цього вже подовжено перерви і проведено відповідну організаційну роботу в їдальні.
19. Роботу буфету на час карантину призупинено. Прохання їжу давати дітям із собою.
Дякуємо за розуміння!
Бережіть себе!
З повагою
адміністрація НВК-гімназії «Лідер»/Files/images/bandyuk/3.png
Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi