23.06.2023 відбувся звіт директора Новоукраїнського ліцею «Лідер» перед громадськістю. На зустріч були запрошені представники учнівського та батьківського колективів, педагоги ліцею./Files/images/зображення_viber_2023-06-23_08-46-52-098.jpg

Ми завершили 2022-2023 н.р., складний, тривожний, воєнний, який приніс нам усім чимало викликів, незручностей. Разом з тим, він був ефективним і результативним (як показав аналіз деяких освітніх, управлінських процесів, анкетувань та досліджень серед учасників освітнього процесу).

Тоток Тетяна Василівна подякувала учням, батькам за розуміння, підтримку, здорову критику та педагогам, які просто розривалися у своїх розкладах, змінах, формах навчання, але наповну викладалися на уроках заради майбутнього дітей.

Директор відзначила високий рейтинг ліцею «Лідер» серед начальних закладів Кіровоградської області за результатами НМТ -2022, за результатами участі в обласних, всеукраїнських олімпіадах та конкурсі-захисті наукових робіт МАН. Зазначила також, що цьогоріч маємо значну кількість випускників 9их класів з відзнакою та 11го класу з золотими та срібною медалями. Двоє учителів ліцею цьогоріч взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель Року», стали переможцями обласного етапу, та один учитель – учасником всеукраїнського етапу конкурсу.

Директор прозвітувала про функціонування профільних класів (української філології -10-А та іноземної філології-10-Б), набір до яких було вперше здійснено 2022-2023 н.р.. На наступний 2023-2024 навчальний рік також вже зараховані учні на навчання у профільних класах.

Тетяна Василівна приділила увагу питанням безпечного освітнього середовища : укриття, харчування учнів, забезпечення підручниками та форми організації навчального процесу.

Також директор розповіла про результати навчання 15 за сімейною формою навчання та 2 за індивідуальною формою навчання, 2 учнів за інклюзивною формою навчання.

Директор виразила вдячність учасникам освітнього процесу за активну участь та підтримку щодо гуманітарної допомоги воїнам ЗСУ, постраждалим від воєнних дій та внутрішньопереміщеним громадянам.

Присутні оцінили роботу директора Новоукраїнського ліцею «Лідер» як таку, що відповідає високому рівню.

Віримо в Україну!

Віримо і дякуємо ЗСУ!

Віримо і бережемо свої родини!

Дякуємо за підтримку, розуміння та незламну віру у перемогу учням, батькам, педагогам, громаді!


Презентацію

"Звіт директора Новоукраїнського ліцею "Лідер"

можна переглянути, перейшовши за QR-кодом або за посиланням wym-1687521079783

/Files/images/2022_2023/qrcode_docs.google.com.png

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi