До уваги учасників освітнього процесу!



Через стрімке підвищення рівня захворюваності, з метою запобігання поширенню інфекційних хвороб, мінімізації фізичного контактування серед учасників освітнього процесу та належної організації надання освітніх послуг і відповідного виконання навчальних програм, згідно з рішенням педагогічної ради Новоукраїнського ліцею «Лідер» (протокол №7 від 28.01.2022 року) у період з 31 січня по 04 лютого 2022 року у Новоукраїнському ліцеї «Лідер» запроваджується для учнів 5-11 класів дистанційне навчання відповідно до постійного розкладу занять, розміщеного у групах вайбер та месенджер кожного класного колективу.

Для учнів 1-4 класів освітній процес проводиться в очному форматі з дотриманням протиепідемічних норм та відповідно до розкладу занять.

З розкладом уроків можна ознайомитись за посиланням wym-1644585983427

Важлива інформація.

7-11 лютого Новоукраїнський ліцей "Лідер" продовжує працювати в режимі навчання з використанням дистанційних технологій для 1-4 класів та 5-11 класів.

Рішення було прийнято з урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров‘я, яке через стрімке зростання захворюваності на COVID-19 у всіх регіонах країни радить вжити заходів для мінімізації контактів між учасниками освітнього процесу, а також, зважаючи на рівень захворюваності серед учнів та педагогів нашої школи.

Сподіваємося на ваше розуміння та принагідно просимо усіх учасників освітнього процесу дотримуватися рекомендацій МОЗ та постанов Головного санітарного лікаря!

Тільки разом ми зможемо розірвати ланцюг захворюваності та прискоримо завершення пандемії!

Бажаємо усім міцного здоров’я!

З повагою,

адміністрація ліцею.

Режим роботи під час навчання у форматі онлайн з використанням технологій дистанційного навчання

/Files/images/bandyuk/Изображение (2).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi